Bij deze ondersteunen we onderstaande oproep om deel te nemen in dit panel. De resultaten worden namelijk gebruikt om de (lokale) overheid te informeren over de behoefte en optimalisering van de hulpmaatregelen, dit om jou als ondernemer te ondersteunen!

De coronacrisis raakt ons allemaal. Ondernemers staan voor grote uitdagingen.

Daarom hebben VNO-NCW Midden, MKB Nederland Midden, de provincie en Oost NL een Coronacrisis ondernemerspanel opgesteld.

Hierin wordt ondernemers gevraagd naar de impact van deze crisis. Met deze korte vragenlijst krijgen we inzicht in de impact op jou als ondernemer.

De resultaten worden gebruikt om de (lokale) overheid te informeren over de behoefte en optimalisering van de hulpmaatregelen om jou als ondernemer te ondersteunen!

Vragenlijst
De vragenlijst is in maximaal 10 minuten in te vullen. Elke ondernemer moet nu gehoord worden, zodat we samen de juiste acties kunnen inzetten om uit deze crisis te komen. Klik hier om de vragenlijst in te vullen.

Alvast hartelijk dank voor jouw medewerking! #samensterker

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens