Wil jij het voedselaanbod in jouw restaurant gezonder maken, maar weet je niet direct waar te beginnen? Ben je bang dat de tevredenheid van je gasten daalt of dat dit hoge kosten met zich mee brengt? Greendish geeft slimme tools en advies.

Gezond voor de consument, duurzaam voor de samenleving en kostenbesparend voor de horecaondernemer! In de food service industrie zien we veel onwetendheid en misverstanden over duurzaam en gezond eten; het zou bijvoorbeeld duur, moeilijk en niet lekker zijn.

Wij geloven dat we een grote positieve impact kunnen realiseren door kleine veranderingen op het bord. Ben jij er als horecaondernemer klaar voor om de gast van de toekomst te ontvangen?

Greendish

Binnenkort gaat Greendish van start in de Leidsebuurt en helpt ondernemers en werknemers in de keuken hoe ze kunnen verduurzamen. Hoe dat er exact uit gaat zien kunnen we binnenkort laten weten. Er zijn meerdere begeleidingstrajecten.

Interesse?

Houd onze communicatie in de gaten of meld je alvast vrijblijvend aan bij arzien.wels@greendish.com om eerste rang te zitten en op de hoogte gehouden te worden. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens