Zo’n 5 jaar geleden besloot Hans van Vugt te stoppen met zijn cafetariabedrijf en verkocht het aan, de van afkomst Vietnamese, Teo Le. Deze heeft ook een loempiakraam waarmee hij op markten in de regio staat.

Die kraam is echter zijn passie en om er een snackbar naast te blijven doen was voor Teo te veel; hij koos voor zijn kraam. Teo zocht en vond, samen met pandeigenaar van Vugt, een opvolger in de heer Jiang Shanguang en zijn vrouw Zheng Yunqin, beiden 44 jaar en van Chinese afkomst.

Jiang en Zheng woonden tot voor kort in Rotterdam, maar besloten met hun 3 kinderen (20, 13 en 8 jaar) te verhuizen om boven de snackbar te gaan wonen. Het echtpaar was al lang op zoek naar een cafetaria-achtig bedrijf en vielen voor de mooie zaak in Oss. Sinds 7 januari is de familie eigenaar van Snackbar van Vugt. Ze willen de bedrijfsnaam houden, omdat dit een bekende naam is in Oss. Na 3 dagen dicht te zijn geweest om schoon te maken en een aantal zaken op eigen manier aan te pakken is de snackbar sinds vorige week donderdag weer open.

De heer Shanguang is 19 jaar kok geweest in diverse Chinese restaurants en is op termijn van plan om diverse producten authentiek zelf te gaan maken. Maar eerst wil het echtpaar de zaak zoveel mogelijk in vertrouwde vorm voort zetten en popelen om de klanten te ontvangen. Over een paar weken worden de openingstijden verruimd, komen er meer meeneem-maaltijden, wordt het assortiment aangepast en er zullen nog meer merkbare veranderingen worden doorgevoerd. Het telefoonnummer is ongewijzigd gebleven: 0412-646 398

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens