Graag informeren wij je over de belangrijkste wijzigingen in de inspectieprotocol van GMN Curaçao na 1 april 2024.
Wij hebben een A-4 opgesteld met de vergelijking van de oude inspectieprotocol en de nieuwe inspectieprotocol, lees deze hier.
De vergelijking is opgesteld in het Nederlands en in het Engels.
In oktober 2023 heeft KHN Curaçao afspraken gemaakt met het THZ team, zie https://www.khn.nl/nieuws/khn-curacao-leidt-samenwerking-om-controles-in-de-horeca-te-verbeteren.
In dit bericht zijn ook de checklists opgenomen waar de horecaondernemers op gecontroleerd worden tijdens zo een inspectie.
Hierbij ook een link naar de presentatie door de inspecteur-generaal Sirving Keli https://www.facebook.com/share/v/vyVUTQcWpXXRPKm3/?mibextid=xfxF2i
Alle horecavestigingen zullen minstens twee keer per jaar gecontroleerd worden. Bij hoogrisico kan er vier keer per jaar gecontroleerd worden.