Oss is sinds 1 november een bijzonder horecabedrijf rijker. Lunch- en borrelbar Pluusj van Gé Wagemakers en Pascale Zegers opende haar deuren aan de Kerkstraat in Oss.

De naam van het bedrijf is niet alleen een knipoog naar de politieke achtergrond van de oud-wethouder, maar slaat ook op de comfortabele stoelen in de zaak.

Pluusj is aangenaam ingericht met warme kleuren. Bij het binnenkomen voel je je meteen al thuis. Aan de wanden hangen kaarsen en er is een open haard die niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk warmte uitstraalt. Eigenaar Wagemakers vertelt dat Pluusj zich richt op gezellig een wijntje drinken met diverse borrelplankjes erbij. “Als mensen hier een paar uur binnen zijn geweest, hebben ze gezellig gedronken en tevens voldoende gegeten” aldus de out-wethouder.

Er worden niet alleen lunch-plankjes geserveerd, maar later op de dag ook uitgebreidere plankjes waarmee ruim voldoende gegeten kan worden. Daarnaast kan er natuurlijk ook gewoon een biertje worden genuttigd. In de zomermaanden is er een terras met een twaalftal zitplaatsen. De koffie is er in elk geval heerlijk!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens