Gé Wagemakers, tot voor ruim een jaar geleden nog wethouder in Oss, gaat samen met zijn vriendin een lunch- en borrelbar beginnen.    

Op de plek in de Kerkstraat 7, waar een jaar lang Bar 7 was gevestigd, verrijst eind oktober het nieuwe concept. Wagemakers is nog steeds politiek actief met zijn partij Liberale Osse Fractie (LOF) en is een veelbesproken, maar ook graag geziene persoon in zijn gemeente. Als wethouder met o.a. portefeuille stad had hij vaak goede ideeën over de herinrichting van het centrum en weet als geen ander wat zich daar afspeelt.

Wagemakers vriendin, Pascale Zegers heeft zelfs nog gewoond in het pand waar hun horeca avontuur gaat beginnen. Ook zij heeft er veel zin in en hoopt de activiteiten te kunnen combineren met haar baan als evenementencoördinator bij het Museum Jan Cunen in Oss.

Het duo Wagemakers - Zegers krijgt per 1 oktober de sleutel van het pand en wil meteen voortvarend aan de slag met een verbouwing en het aanpassen van de keukeninrichting om zo snel mogelijk van start te kunnen gaan. Gé zal de rol van kok op zich nemen, maar wil daarnaast ook het gezicht van het bedrijf zijn. Hij en zijn Pascale zijn beiden goed in contacten leggen en onderhouden en willen als zodanig hun gasten ontvangen en bezig houden. Ze willen mensen ontmoeten, bij elkaar brengen en lekker laten genieten van hun eten en drinken. Het bedrijf gaat een kleine, maar rijke kaart voeren met steeds wisselende gerechten.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens