Op donderdag 19 november 2020 bieden wij onze leden de kans in gesprek te gaan met KHN directeur Dirk Beljaarts!

Dirk is onze en dus ook, jouw vertegenwoordiger en voert onder andere de onderhandelingsgesprekken namens de horeca in Den Haag! Bovendien is wethouder Jan van Dellen van Economische Zaken van gemeente Arnhem aanwezig om jouw vragen, die betrekking hebben op gemeente Arnhem, te beantwoorden.

In deze bizarre en moeilijke tijd vinden wij als bestuur van KHN Arnhem/Renkum het belangrijk onze leden te spreken. Daarom organiseren wij een digitale algemene ledenbijeenkomst op donderdag 19 november 2020 om 11.00 uur.

We informeren je graag over alle lopende zaken en geven je een korte terugblik en een inkijkje naar het komende jaar. Tevens stellen we je het bestuur met onze nieuwe bestuursleden voor en bespreken we kort een aantal relevante zaken.

Vervolgens zal de directeur van KHN Nederland, Dirk Beljaarts, aanschuiven. Dirk zal ons informeren over de huidige stand van zaken. Maar hij sluit vooral aan om vragen van KHN-leden, van jou, te beantwoorden! Dus heb je een vraag aan Dirk, dan is dit een uitgelezen kans die vraag te stellen!

Namens gemeente Arnhem sluit vervolgens wethouder Jan van Dellen van Economische Zaken aan. Hij zal ook zoveel mogelijk vragen van onze leden beantwoorden.

Om de vergadering zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, verzoeken we je om jouw vragen alvast naar ons te mailen. Dit is mogelijk tot uiterlijk 17 november aanstaande. Uiteraard is er tijdens het overleg ook ruimte om een vraag te stellen en te reageren.

Wij kijken ernaar uit je op donderdag 19 november om 11.00 uur digitaal te mogen verwelkomen!

Aanmelden
Je kunt je aanmelden tot maandag 16 november aanstaande via khnarnhem@donebygaby.nl o.v.v. KHN Arnhem/Nijmegen ledenbijeenkomst 19 november 2020. We sturen je dan voorafgaand aan de vergadering een link waarmee je kunt inloggen om deel te nemen aan de vergadering.

Graag tot 19 november!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens