Vanuit de gemeente mocht het secretariaat van KHN Meierijstad onderstaande informatie ontvangen voor onze leden.

Otto Sanders stopt met ingang van 20 oktober aanstaande als Senior Accountmanager Bedrijven bij de gemeente Meierijstad.

Ellen Dangé neemt de functie Senior Accountmanager Bedrijven over met behoud van werkgebied Schijndel en Sint-Oedenrode.

Monique Schaap-Kersten is gestart als Accountmanager Bedrijven met werkgebied Erp, centrumgebieden Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel en Horeca.

Team Accountmanagers bedrijven

Het team Accountmanagers Bedrijven bestaat vanaf heden uit Marc de Bie, Ellen Dangé, Jos van de Steeg en Monique Schaap-Kersten. Zij zijn voor jou als ondernemer het eerste aanspreekpunt. Je kunt bij hen terecht voor alles wat met ondernemen en economische ontwikkelingen te maken heeft. Heb je een vraag, dan kunnen zij jou hierin begeleiden. Zij halen kennis op over wat jij en andere ondernemers bezig houdt en delen dat binnen de gemeente voor bijvoorbeeld beleidsontwikkeling. Daarnaast brengen zij je in contact met de juiste netwerken. Een sterk en dynamisch ondernemersklimaat in Meierijstad, daar maken zij zich samen met jou graag hard voor.

Meer informatie

Meer informatie over de werkgebieden en de contactgegevens van de Accountmanagers kun je terugvinden op de website van gemeente Meierijstad Accountmanagers bedrijven.

Accountmanagers gemeente Meierijstad