Het bestuur van KHN Giessen Lekstroom had jullie graag fysiek uitgenodigd voor onze algemene ledenvergadering (ALV) maar omdat de tweede lockdown nog steeds een feit is, zenden wij hierbij het beleidsplan en de begroting voor het jaar 2021.

Ondanks deze harde maatregel willen we toch vooruitkijken naar 2021. Dit jaar worden deze stukken digitaal aan jou gepresenteerd. We hebben voor 2021 onze plannen op papier gezet in het beleidsplan met daarbij een begroting. In het beleidsplan vind je onze lokale doelstellingen, zoals het overleg met de gemeente en de onderwerpen waarover het bestuur met de gemeente in gesprek wil gaan.

Als wij binnen 1 week geen reactie hebben ontvangen gaan wij ervan uit dat wij de plannen voor het jaar 2021 kunnen gaan uitvoeren. Reageren kun je door een mail te sturen naar: giessenlekstroom@khn.nl.

Bijlagen (je dient ingelogd te zijn om deze in te kunnen zien):

Wij hopen jou aankomend jaar bij onze ledenactiviteit te ontmoeten en laten we hopen dat het spoedig weer terug gaat naar het “oude”. We wensen iedereen heel veel sterkte de komende periode.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens