De Postcode Loterij wil lokale ondernemers steunen en breidt deze maand het prijzenpakket uit met cadeaukaarten die te besteden zijn bij ondernemers en winkeliers in de buurt. De cadeaukaarten worden door verschillende wijken in Nederland gewonnen. In totaal maken deelnemers kans op 12.500.000 euro aan prijzen die zij kunnen besteden bij ondernemers in de buurt.

Hoe werkt het?

In de trekkingen van april, mei en juni van de Postcode Loterij worden cadeaukaarten verloot. Winnaars van een cadeaukaart ontvangen per lot een tegoed van 50 euro dat zij via de website van de loterij kunnen inruilen voor cadeaukaarten die bij ondernemers in de buurt te besteden zijn.

Nationale Horeca Cadeaukaart: geen jaarlijkse bijdrage en slechts 9% commissie

Een van die cadeaukaarten is de Nationale Horeca Cadeaukaart. KHN-leden kunnen gebruikmaken van ledenvoordeel: een acceptatiecommissie van slechts 9% (niet-leden 10%) en geen vaste bijdrage (niet-leden € 90,- per jaar). Ben jij al acceptant?
Andere cadeaukaarten die meedoen zijn de Koffiecadeaukaart, de IJscadeaukaart en de Restaurant Cadeaukaart. Op deze manier maken deelnemers kans op deze extra prijzen en ontstaat de mogelijkheid voor een steuntje in de rug voor lokale ondernemers in deze lastige periode.

Ondernemers die zich willen aansluiten bij één van de cadeaukaarten, kunnen dit gedurende de actieperiode kosteloos doen. Kijk voor meer info op postcodeloterij.nl/hoe-werkt-het/lokaleondernemers.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens