Op dinsdag 14 december as. om 14.00 uur willen wij jou van harte uitnodigen voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV) bij Restaurant Wagenaar, Zuideinde 3b in Roelofarendsveen.

In november 2020 stuurden wij, het bestuur van KHN Kaag en Braassem, jullie het bericht over deze bizarre tijden waar wij in leven en ondernemen en dat wij besloten hadden dat de afdeling per januari 2021 slapend zou worden gehouden. Inmiddels zijn we alweer bijna in 2022 en zijn de tijden helaas nog steeds bizar en onveranderd. Het bestuur is ook nog steeds actief.

Wij sturen je deze uitnodiging om te vermelden dat een deel van dit bestuur definitief na de ALV stopt. Maar dat hoeft niet te betekenen dat de hele afdeling stopt. Echter is dit wel de consequentie als er geen nieuwe bestuursleden opstaan. Daarom doen wij nog één laatste oproep om het bestuur aan te vullen.

In onze ogen is het namelijk wel van belang dat er een bestuur is en dat de afdeling blijft bestaan. Waarom?

  • Om het goede contact met de gemeente te onderhouden, we kunnen spreken vanuit een stevige horeca-achterban, zo invloed te hebben in de visie van de gemeente en om snel informatie te delen van de gemeente;
  • Om de bijdrage van € 750 per jaar niet te laten gaan (hiervan kunnen bijv. kortingen gegeven worden voor BHV, uitjes, cursussen, net wat de leden willen);
  • Om de lopende rekening van bijna € 3000,- niet te laten verdampen naar het hoofdkantoor in Woerden. Hiermee kunnen we trainingen, tours en andere activiteiten organiseren.

Drie redenen die natuurlijk de moeite waard zijn om te overwegen om bestuurslid te worden van KHN Kaag en Braassem. Wij leggen graag het e.e.a. uit samen met Simone van Laar (huidige regiomanager) en Marlies Cirkel (nieuwe regiomanager) tijdens de ALV die wordt gehouden.

Wanneer: 14 december 2021
Tijd: 14.00 uur
Waar: Restaurant Wagenaar

Graag tot de 14e!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens