25 enthousiaste horecaondernemers bezochten afgelopen 15 oktober Rotterdam. In Rotterdam ontwikkelen zich prachtige horecabedrijven die een bezoek meer dan de moeite waard zijn, de groep werd ontvangen door KHN voorman Robèr Willemsen.

Tijdens de dag werd al snel duidelijk dat ondernemers uit Zaanstreek en Waterland elkaar versterken door met elkaar in gesprek te gaan over onze levendige branche; van elkaar leren en elkaar inspireren was de orde van de dag.

Café Pol, Thom's Café en Thom's Brouwerij, 1nul8, het nieuwe de Gele Kanarie met een brouwerij in de kelder, Café Bokaal, De Markthal en het prachtige Müller & Co in Berkel en Rodenrijs als afsluiting, in werden bezocht. Bij ieder bezoek vertelden ondernemers over hun passie en ondernemerschap. "Deze tour moeten we zeker vaker doen" vatte Arwin Versteijne van Brasa Kitchen en Bar in Purmerend goed samen, u kunt dus eenzelfde opzet wederom verwachten.

Via de Facebookpagina van KHN Zaanstreek kunt u een aantal foto's bekijken. Alle deelnemers aan de tour ontvangen een download-pakket van alle gemaakte foto's.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens