Sectortafel VTE Regio Zwolle en Creative Industrie hebben het bestuur van KHN Overijssel gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Vanuit de Sectortafel Vrijetijdseconomie (VTE) Regio Zwolle (https://regiozwolle.info/) en Creative Industrie zijn er twee leergangen ontwikkeld voor vrijetijdsondernemers, waaronder de horeca!

Ondernemers uit de vrijetijdssector Regio Zwolle opgelet!

De vrijetijdssector ontwikkelt in rap tempo. Hoe kun je deze ontwikkelingen in jouw voordeel gebruiken? Leisure X Creative daagt vrijetijdsondernemers uit om anders te kijken, denken en doen. Dus, kijk eens door een andere bril naar jouw bedrijf en ga aan de slag met jouw vraagstukken op gebied van duurzaamheid, gastheerschap, digitalisering, data, robotisering en slim(mer) werken! Het levert concreet bedrijfsresultaat op. De sectortafel Vrijetijdseconomie biedt samen met Cibap Next twee leergangen om jouw bedrijf de next step te bieden.

A/ Ondernemerschap & Gastbeleving
Dit innovatietraject wordt op maat ontwikkeld. Jouw vraag staat centraal. In 3 dagdelen delen we kennis en ontwikkel je een innovatietraject op basis van de kansen die jij ziet. Je gaat aan de slag met een eigen actieplan en ontvangt hierbij tussentijds coaching op de doelen die je gesteld hebt. Denk hierbij aan: hoe vind ik mijn doelgroep? Hoe zet ik social media in of hoe creëer ik nieuwe businessmodellen binnen mijn bedrijf. Het actieplan wordt ondersteund met een experiment voucher van € 750,00, waarmee jij de eerste stappen kunt zetten.

Start 25 september 2023 | 3 dagdelen | eigen bijdrage € 250,00 per deelnemer

B/ Robotisering & Data
De wereld verandert snel en continu. De robots en Artificial Intelligence ontwikkeling gaan razendsnel. Hoe laten wij het doen en denken binnen de VTE sector hierop aansluiten? Tijdens deze twee dagen staan innovatie, wendbaarheid, verkenning en verdieping in technologie en robotica centraal. Je kunt tijdens 2-daagse een groot aantal robots zelf uitproberen. Van een barista-arm, cocktailshaker tot een ontvangst robot en de serveer robot. En je leert hoe Artificial Intelligence kan worden ingezet bijvoorbeeld op de marketingafdeling.

Start 25 september 2023 | 2 dagen | eigen bijdrage € 250,00 per deelnemer

Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.leisurexcreative.nl