De herinrichting van de Julianaweg is een enorm project dat 5 jaar in beslag zal nemen. Op dit moment bevindt het project zich nog in de ontwerpfase.

Dat betekent dat er nog ruimte is voor inspraak. Er is veel contact met omwonenden en omliggende bedrijven over de inrichting.

Het project zal starten op het deel van de Julianaweg van de Zeedijk tot aan de rotonde t.h.v. de Burgemeester van Baarstraat. Dit deel wordt 'De Corridor' genoemd. Omdat deze belangrijke verkeersader zeker van invloed is op de bedrijfsvoering van vele ondernemingen sturen wij dit verzoek om mee te denken.

Het projectteam heeft een aantal vragen opgesteld om in deze ontwerpfase wensen van belanghebbenden in kaart te brengen.

Neem de tijd om deze vragen te lezen via het document in de bijlage. De ingevulde vragenlijst kun je mailen naar info@ondernemendvolendam.nl. Zij zullen alle input verzamelen en delen met het projectteam.

Voor meer info: https://julianaweg-volendam.nl

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens