Visit Haarlemmermeer is de marketingorganisatie van onze gemeente en zij helpt ons jouw activiteiten te promoten en jij kunt je gasten beter op de hoogte brengen van alles wat er te doen is in Haarlemmermeer. Zo verbinden we samen.

Widget Visit Haarlemmermeer
Het nieuwste aanbod van onze agenda op jouw website? Dat kan! Onze widget maakt het mogelijk om het actuele aanbod uit onze volle agenda op jouw website te tonen. Op deze manier laten wij via verschillende websites het aanbod van Haarlemmermeer in één oogopslag zien. Zo zetten wij het aanbod van Haarlemmermeer samen op de kaart! Heb jij interesse in het plaatsen van de widget op de eigen website? Laat het ons dan vooral weten en dan sturen wij de handleiding naar je op.

Vraag handleiding aan

Invoeren activiteiten in de centrale agenda
Ook deze zomer willen wij bezoekers weer laten zien wat er te doen is in Haarlemmermeer. Wij hebben een goed bezochte agenda op de website van Visit Haarlemmermeer die is gevuld met evenementen en activiteiten van onze partners. Heb jij een activiteit die openbaar toegankelijk is? Gratis of tegen betaling? Meld deze dan aan via onze website. Zo laten wij samen zien wat Haarlemmermeer allemaal te bieden heeft.

Voer een agenda-item in

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens