Lot of Support is een promotioneel kansspel om het midden- en kleinbedrijf in Uithoorn en De Kwakel te steunen. En als horeca ondernemer kun je er actief aan deelnemen. De Lot of Support-actie zorgt voor directe inkomsten en hoe actiever jij je inzet, hoe hoger jouw inkomsten.

De organisatie vraagt de ondernemers om Lot of Support-waardebonnen te gaan verkopen. Een waardebon kost 100 euro per stuk en is door de koper alleen in je eigen zaak te besteden in 2021 of 2022, als je weer open bent.

Dus dat is nu direct geld voor jou en straks de klandizie en de omzet. De organisatie vraagt 2 euro per waardebon als tegemoetkoming in de kosten. Het streven is om 3.000 bonnen te verkopen.

Naast de waardebon maakt de koper kans op mooie prijzen, zoals 24 weken voor 100 euro boodschappen doen bij AH, een overnachting voor 2 in de bruidssuite van Het Spoorhuis, een dagje varen in een sloep van Aemstel Boating, een overnachting voor 2 personen met een driegangendiner bij Het Rechthuis, 20 boeketten van Duoplant, visgerechten van De Viskeuken en 5 keer een high tea voor 2 personen bij Sjiek.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dion van Tol via 06 12 72 60 42.

Aanmelden kan via http://www.lotofsupport.online/

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens