Op 3 mei aanstaande, om 9.00 uur ’s ochtends opent Provincie Gelderland de nieuwe subsidieregeling SMART. De SMART subsidieregeling is bedoeld voor MKB ondernemers, om de competenties van je medewerkers te benutten en hun talenten te ontplooien. Om voor de regeling in aanmerking te komen moet je een plannetje opstellen hoe je dit gaat doen. Misschien ook voor jouw bedrijf interessant.

Meer informatie lees je op de pagina van gelderland.nl.

Mogelijk kunnen opleidingen en trainingen die Koninklijke Horeca Nederland aanbiedt, samen met onze partners als SVH en het Horeca Opleidingscentrum (HOC) meehelpen bij het verbeteren van de competenties van je medewerkers.

  • Basistrainingen voor horecamedewerkers (zoals HACCP, allergenen of overvaltrainingen).
  • Voor leidinggevenden kunnen trainingen interessant zijn als ‘het nieuwe Arbeidsrecht’ of ’effectief communiceren met je medewerkers’. Klik op de link Workshops & Cursussen
  • Daarnaast worden er heel veel specifieke trainingen aangeboden via e-learning. Een deel van de e-learning trainingen is gratis voor KHN-leden. Een ander deel is niet gratis maar wel goedkoop.
  • Wil je ook leerlingen in je bedrijf opleiden en begeleiden, dan heb je daar leermeesters in je bedrijf voor nodig. Een opleiding tot leermeester wordt aangeboden door SVH.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens