Lees meer over het plaatsen van een winterterras, openingstijden kerstperiode en over aparte regels voor ondernemers die aan het parcours van de kerstparade liggen.

Op de terrassen is tijdens de kerstmarktperiode niets extra’s mogelijk, alleen winterterrassen zijn toegestaan. Voor de winterterrassen moet echter een vergunning worden aangevraagd aangezien dit een bouwwerk betreft.

Voor de getroffen ondernemers die nog niet open kunnen zijn door de wateroverlast wordt gekeken naar individuele mogelijkheden maar ook deze zullen, gelet op de verwachte drukte, waarschijnlijk zeer beperkt zijn.

Er gelden geen andere openingstijden dan de normaal geldende openingstijden tijdens de kerstmarktperiode.

Daarnaast zijn er nog aparte regels voor ondernemers die aan het parcours van de kerstparade liggen maar deze regels worden rechtstreeks met de ondernemers aan het parcours gecommuniceerd aangezien het hier maatwerk betreft.

Vanzelfsprekend gelden de op dat moment afgekondigde coronamaatregelen.

Meer informatie

Voor meer informatie en vragen kun je contact op nemen met de heer J. Wauben van de gemeente Valkenburg aan Geul j.wauben@valkenburg.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens