Regio in je Rugzak heeft met trots Christiaan Fijen en Christel Nabuurs, regiomanagers van Koninklijke Horeca Nederland - KHN, een rugzak mogen overhandigen.

Zij sluiten zich als nieuwe ambassadeurs aan bij Regio in je Rugzak, omdat zij het belangrijk vinden om een schakel te zijn tussen onderwijs en scholieren enerzijds en de horecabranche anderzijds. Als het aan hen ligt, sluiten er heel wat horecabedrijven aan bij het platform! ‘’Wat is er leuker dan de vele kansen en mogelijkheden die deze prachtige branche heeft, te laten zien aan geïnteresseerde scholieren? Op deze laagdrempelige manier komen scholieren tot een mooie match met bedrijven waar ze wellicht nog niet aan gedacht hebben’’, vertellen zij.

En dat kost bijna geen moeite! ‘’Door kosteloos een bedrijfsprofiel aan te maken op de website van Regio in je Rugzak kan deze groep scholieren op basis van hun persoonsprofiel jouw bedrijf gemakkelijk vinden en kun jij ze misschien wel verleiden tot een opleiding in de horeca!’’ 👩🍳

Wil jij ook een rugzak vullen voor onze toekomstige werknemers? Meer informatie over dit platform en de ambassadeurs vind je op de website van Keyport Meets Regio in je Rugzak.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens