Wij ontvingen bericht van gemeente Grave dat door Regio Noordoost-Brabant een gratis Future Fit programma voor ondernemers wordt aangeboden.

De gemeente Grave is zich ervan bewust dat de corona periode voor vele ondernemers een lastige periode is. Om ondernemers kansen te bieden om hun businessmodel aan te passen en in te spelen op veranderingen in de markt is door de Regio Noordoost-Brabant het Future Fit programma opgezet. Future Fit is een programma waarmee ondernemers gratis ondersteund kunnen worden om uit de crisis te komen en zich voor te bereiden op de toekomst.

In de Regio hebben er al ruim 40 ondernemers deelgenomen en ze zijn enthousiast over het programma. Via https://futurefit.ondernemersliftplus.nl/ krijgt u alle relevante informatie over Future Fit, reacties van enkele deelnemers en hoe u meer informatie kunt opvragen of aanmelden voor deelname.

Zoals aangeven is de deelname aan het programma gratis voor de ondernemer. De provincie, partners van OndernemersLift+, waaronder AgriFood Capital en de gezamenlijke gemeenten uit de Regio Noordoost-Brabant, hebben het ticket al betaald. De wethouders Economische Zaken van de gemeenten in de Regio Noordoost Brabant ondersteunen het Future Fit programma.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen (telefonisch of via mail) met Huub Dormans, directeur OndernemersLift+, tel. 06 – 12 51 83 91,h.dormans@ondernemersliftplus.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens