Op woensdag 4 oktober gaan we weer op Regiosafari door de Kop van Noord-Holland! Ben jij actief in de gastvrijheidssector in de Kop? Dan is dit hét event voor jou!

De thema’s dit jaar zijn duurzaamheid en generatiemanagement. Trends, tegentrends, concepten voor nu en later, het maken van duurzamere keuzes, werken met én voor verschillende generaties. Hoe pas je dit toe binnen jouw onderneming? En hoe zorg je dat je relevant blijft, nu en in de toekomst?

Ochtendprogramma

We starten de dag bij Alpha in Schagen. Dit pand in het centrum van Schagen heeft een rijke historie van discotheken zoals Zaal Raven, De Speelwagen, De Lantaern, Vernes en Kdanz. Bij Alpha kun je terecht voor de meest uiteenlopend feesten en partijen. Na het welkomstwoord en een inkijkje in de locatie neem je deel aan twee interactieve sessies rondom duurzaamheid en generatiemanagement gegeven door Marjolein Risseeuw (Generatiestrateeg) en Merlijn Pietersma (Leisure strateeg). We sluiten het ochtendprogramma af met een lunch om vervolgens in de bus te stappen om een kijkje te nemen bij inspirerende collega-ondernemers in de buurt.

Middagprogramma

Een van die locaties is het Land van Fluwel, een verrassend avonturenparadijs voor jong én oud in Sint Maartenszee. Hier ontdek je de regio op het blotevoetenpad, kunnen kleine en grote kinderen los gaan in het speelparadijs, ontdek je het verhaal van de tulp, kun je terecht voor groepsuitjes en nog heel veel meer! De slag sluiten we af bij Slot Hotel Schagen, vlakbij Alpha, voor een hapje en een drankje.

Jij gaat toch ook mee op gratis Regiosafari door de Kop? Meld je snel aan!

Locatie

Alpha Schagen
Loet 13
1741 BN Schagen

Programma

  • 09.00 – 09.30 uur – Inloop bij Alpha in Schagen
  • 09.30 – 13.00 uur – Ochtendprogramma – interactieve sessies met lunch
  • 13.00 – 16.00 uur – Middagprogramma – met de bus door de regio
  • 16.00 – 17.00 uur – Afsluitend hapje en drankje bij Slot Hotel Schagen

Voor aanmelden zie deze pagina.