De gemeente Dalfsen nodigt je van harte uit voor de horeca bijeenkomst op 3 november a.s. Kom in gesprek met de burgemeester en wethouder over hoe het nu met jou gaat na anderhalf jaar Covid-19 maatregelen en de oprichting van Vakschool 100% Gastvrij.

De gemeente Dalfsen heeft het bestuur van KHN Zwolle & Regio gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Beste horecaondernemer,

Voor wie zich nog niet heeft aangemeld: denkt u er nog aan om u aan te melden voor de bijeenkomst voor horecaondernemers op woensdag 3 november van 10.00 – 11.30 uur?

Naast een kort plenair deel zal de bijeenkomst er vooral uit bestaan om in kleine(re) setting in gesprek te gaan met bestuursleden (burgemeester Van Lente en wethouders Uitslag en Schuurman).

De gesprekspunten zijn hoe het nu met u gaat na anderhalf jaar Covid-19 maatregelen en de oprichting van Vakschool 100% Gastvrij.

Aanmelden

Aanmelden kan nog tot woensdag 20 oktober, per e-mail a.kempenaar@dalfsen.nl. De definitieve agenda en locatie* krijgt u dan rond 25 oktober toegestuurd.

Goed nieuws

Na het vertrek van Aniek Lenderink hebben we een nieuwe vergunningverlener horeca aangesteld. Wij stellen Rineke van der Meer graag aan jullie voor:

Sinds 1 oktober ben ik werkzaam voor de gemeente Dalfsen als vergunningverlener van de Alcoholwet, beter bekend als de Drank- en Horecawet.

Mijn loopbaan ben ik begonnen als commercieel medewerker bij een bierbrouwerij en sinds 2010 gaan vervolgen bij een gemeente. Eerst bij het cluster juridische zaken, maar sinds 2015 bij het cluster APV en Bijzondere Wetten. Ondertussen 4 gemeenten en diverse functies binnen dit vakgebied verder, ga ik mij bij Dalfsen volledig richten op de Alcoholwet.

Met vriendelijke groet,
mede namens het college van burgemeester en wethouders

Anna-Mieke Kempenaar
Beleidsmedewerker publieksdienstverlening

*) de locatie is afhankelijk van het aantal deelnemers. Indien mogelijk zal de bijeenkomst in het gemeentehuis worden gehouden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens