Voel jij je betrokken bij de vereniging en wil je meewerken aan een toekomstbestendige branche? Word dan bestuurslid van regio Brabant en laat je stem horen! Je hebt nog 9 dagen om je interesse kenbaar te maken.

Het dagelijks bestuur van KHN Brabant is op zoek naar daadkrachtige, betrokken en ondernemende bestuurders die de leden van provincie Brabant gaan vertegenwoordigen. Vanaf maart 2021 wordt het bestuurlijke stokje aan je overgedragen.

Weet jij wat er leeft onder de leden en heb je goed contact met je collega’s? Ben je diplomatiek maar ook een echte doener? Wil jij investeren in je netwerk en de spil worden tussen het landelijk bestuur, de ledenraad, afdelingen en leden? Laat van je horen, dan drinken we snel een kop koffie om je ambities en interesses te bespreken!

Aanmelden
Heb je interesse, mail dan een korte motivatie naar brabant@khn.nl vóór 31 december aanstaande. Tijdens de regiovergadering van maart 2021 wordt het nieuwe dagelijks bestuur van de geharmoniseerde regio gekozen.

Heb je behoefte aan extra informatie, neem dan vooral contact op met Jack Siemons, voorzitter van de voordrachtscommissie (06 21 23 11 91) of met je regiomanager. Reacties worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens