Vanaf woensdag 3 november 07.00 uur tot en met maandag 13 december 2021 07.00 uur worden er renovatiewerkzaamheden uitgevoerd op Ceintuurbaan Noord en de Retourbaan op Schiphol.

Dit zijn werkzaamheden die flinke impact kunnen hebben op hotel shuttle processen.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het frezen en aanbrengen van asfaltverharding, vervangen van de voegconstructies en het aanbrengen van markering en belijning.

Samengevat het meest relevant voor de diverse airport hotels:

  • In fases 1, 2A en 2B mogen vrachtwagens en bussen (= voertuigen geschikt voor 9 passagiers en meer) niet over de Ceintuurbaan (richting de Vertrekpassage) rijden. Het afzetten van passagiers kan dan op de Aankomstpassage (Halte A-baan voor hotelshuttles met contract en C-baan voor de overige hotels).
  • In fases 1 en 2A word je vanaf de Aankomstpassage (A-baan) naar de snelweg begeleidt. Je kan dan niet beneden blijven en dus niet binnendoor naar hotels rijden, maar dient Schiphol altijd via de snelweg te verlaten.
  • In fases 2B en 3 is juist de route vanaf de Aankomstpassage (A-baan) omhoog naar de snelweg afgesloten. Je kan dan wel beneden blijven en binnendoor naar hotels rijden, of ervoor kiezen “laag” de snelweg richting Amsterdam te kiezen (en er dan eventueel bij Badhoevedorp voor te kiezen de richting Den Haag te volgen).
  • In fase 4 kan je vanaf de Aankomstpassage weer voor alle mogelijkheden kiezen om naar de hotels te rijden, maar dien je (indien je gebruik maakt van de Vertrekpassage - en binnendoor terug wil naar het hotel) de Retourbaan te nemen.

In deze informatiebrief van de BAM vind je de uitgebreide informatie. De kaarten maken duidelijk in welke fases welke wegen open en dicht zijn.

Tijdens de werkzaamheden is er 24/7 een telefoonnummer beschikbaar: 088-4008087. Hier kan je terecht voor vragen op de dag of om situaties te melden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens