KHN (Koninklijke Horeca Nederland) is trots op restaurant Seidel in Vollenhove dat al 50 jaar lid is van dé branchevereniging voor de horeca. Seidel bestaat al sinds 1969. Gastvrouw Marlice van Meer staat vanaf het begin aan het roer. Nu runt ze de zaak samen met haar zoon, Pieter Jan de Bresser. Landelijk Bestuurslid KHN, Agnes Holtjer, feliciteerde de twee horecatoppers met dit mooie jubileum.

Restaurant Seidel is gehuisvest in een schitterend, historisch pand en is een echt familiebedrijf . Het restaurant is een begrip in de regio en ver daarbuiten.

Raadgever
Mevrouw Van Meer is al meer dan vijftig jaar werkzaam in de horeca. En nog steeds even gastvrij. “Ik heb hier altijd met veel plezier gewerkt en ik hoop dat nog een aantal jaar te blijven doen. Een lidmaatschap van KHN is voor ons onmisbaar. Het is een belangrijke raadgever voor bijvoorbeeld huurovereenkomsten of wat te doen bij een wegafsluiting”, aldus Marlice van Meer.

Opleiden van horecamedewerkers
Zoon en gastheer Pieter Jan van Seidel houdt zich als leermeester bezig met het opleiden van horecamedewerkers. Ook werkt hij - onder andere als examinator - nauw samen met het onderwijs.

Gastvrijheid in het bloed
Agnes Holtjer: “Gastvrijheid en ondernemerschap zit deze ondernemers in het bloed. Ze blijven zich ook ontwikkelen. In 2017 opende Pieter Jan een prachtige tweede zaak in Vollenhove: Stadspaleis Old Ruitenborgh, een bed & Breakfast.”