Op 19 juni 2023 is oud-Ledenraadslid Robbert Jan de Veen benoemd tot lid van verdienste van de vereniging. Robbert Jan is geëerd met een oorkonde en de bijbehorende zilveren verenigingsspeld als erkenning voor zijn toewijding en inzet voor KHN gedurende vele jaren. Als toegewijd lid en bestuurder heeft hij zich op verschillende niveaus ingezet voor de vereniging, zowel landelijk als regionaal.

Robbert Jan de Veen heeft gedurende vele jaren een waardevolle bijdrage geleverd aan de vereniging. Zo heeft hij diverse functies bekleed, waaronder die van afdelings- en regiobestuurder, regiovoorzitter en voorzitter van KHN Jong. Van 2015 tot 2022 heeft hij zich als Ledenraadslid met volle overgave ingezet voor de belangen van KHN en haar leden. Daarnaast heeft hij deel uitgemaakt van de voordrachtcommissie, waar hij betrokken was bij de werving van de huidige voorzitter.

Het regiobestuur van KHN Gelderland heeft daarom met trots de heer Robbert Jan de Veen voorgedragen als kandidaat voor de zilveren ere-speld van verdiensten voor de vereniging. Robbert Jan heeft niet alleen veel betekend voor KHN in het algemeen, maar ook specifiek voor de regio Gelderland, onder andere als voorzitter van het regiobestuur en bij de verkiezing van de meest markante horecaondernemer van Gelderland. Bovendien heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij de oprichting van de Veluwealliantie. Op landelijk niveau heeft hij zich sterk gemaakt voor de arbeidsmarkt en voor de initiatieven en het enthousiasme van de jonge ondernemers, als voorzitter van KHN Jong behartigde hij hun bealngen in de Ledenraad, altijd voorzien van een kritische noot of een goed idee tijdens de vergaderingen.

Naast zijn bestuurlijke betrokkenheid is Robbert Jan ook een horecaondernemer pur sang. Als eigenaar van de Daltons in Voorthuizen heeft hij laten zien wat het KHN-lidmaatschap betekent en hoe maatschappelijke betrokkenheid hand in hand gaat met de horecaZelfs tijdens de pandemie heeft hij zich ingezet voor anderen, zoals het initiatief de ‘Golden Boy’, burger, waarvan de volledige opbrengst naar de voedselbank ging. Dit nieuws bracht de horeca, ondanks de uitdagingen van de pandemie, positief onder de aandacht als een sector die innovatief en betrokken is.

Vice-voorzitter van het landelijk bestuur Merijn Jansma: "Robbert Jan ademt horeca. Een groot voorvechter van Koninklijke Horeca Nederland in al zijn gradaties." Het regiobestuur van KHN Gelderland bedankt hem voor zijn gastvrije en betrokken wijze waarop hij de belangen van de leden heeft vertegenwoordigd, zowel binnen KHN Gelderland, de Ledenraad, de media als de lokale en provinciale politiek."

KHN en het regiobestuur feliciteren Robbert Jan de Veen van harte met deze welverdiende erkenning en bedanken hem voor zijn onschatbare bijdrage aan de vereniging. Zijn toewijding en passie zijn een inspiratie voor anderen binnen de branche.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens