Dinsdag 9 april heeft de bestuursvergadering van KHN Haarlemmermeer plaatsgevonden bij Bar Bistro Joseph in Hoofddorp.

Ginger Soliman eigenaresse van Bar Bistro Joseph is aangeschoven bij het bestuur. Ze vertelt over haar bedrijven en bespreekt waar ze als horeca ondernemer in de Haarlemmermeer tegenaan loopt. KHN kan leden helpen met uitdagingen en namens hen het gesprek aangaan met bijvoorbeeld de Gemeente of andere instanties. Bedankt Ginger voor jouw gastvrijheid!

Wil je ook een keer aan tafel bij het bestuur van KHN Haarlemmermeer om te horen wat we voor jou kunnen betekenen? Laat het ons weten via haarlemmermeer@khn.nl.

Kwartaalborrel samen met Visit Haarlemmermeer
Na het evenement van Toerisme en Recreatie TOP Haarlemmermeer (Visit Haarlemmermeer, Event Park Amsterdam en KHN) op 15 februari is het idee ontstaan om, samen met Visit Haarlemmermeer op steeds een andere locatie binnen de gemeente, kwartaalborrels te organiseren. Zo blijven we in contact met de doelgroep, die breder ligt dan uitsluitend horeca.

Nieuwe opzet Haarlemmermeers Ondernemers Platform
Het Haarlemmermeers Ondernemers Platform (HOP) vertegenwoordigd lokale ondernemers en spreekt namens hen met de Gemeente Haarlemmermeer. Om écht de belangen van de ondernemers te kunnen behartigen binnen de gemeente, moet een netwerk worden opgezet. Daarom komen er binnen HOP werkgroepen om praktische zaken te bespreken. Omdat we denken, dat we samen met HOP impact kunnen maken, levert KHN Haarlemmermeer een bijdrage aan dit platform.

ALV & inspiratietour Leiden, wordt Rotterdam!
Hard werkend aan een inspirerend programma voor 29 mei, zijn we tot de conclusie gekomen dat deze dag , voor nu, beter tot zijn recht komt in een andere stad namelijk Rotterdam! Datum en tijd blijven hetzelfde, het enige dat je in jouw agenda hoeft aan te passen is de voorlopige locatie.

Ben jij erbij op woensdag 29 mei om 10:00 uur? Dan helpt het ons enorm, als je hier alvast voor aanmeld via deze link.

Ledenvoordeel: FacilityXL Afval
Bij FacilityXL profiteer je van zeer scherpe, collectieve afvaltarieven, een zorgeloze ervaring en persoonlijke service. Hier kun je aanmelden voor meer informatie.

In mei vergadert het bestuur weer. Heb je onderwerpen of vragen die je wilt stellen, of vind je het leuk om het bestuur een keer in jouw bedrijf te ontvangen, laat het ons weten via haarlemmermeer@khn.nl.

Volg je KHN Haarlemmermeer al op Facebook?

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens