Voor een aantrekkelijk ondernemersklimaat in Rotterdam spelen politieke keuzes een grote rol. Op 16 maart 2022 vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats en worden de politieke kaarten opnieuw geschud.

Welke partijen behartigen het best de belangen van ondernemers en werkgevers in onze stad?
Op 8 maart organiseren VNO-NCW Rotterdam en MKB Rotterdam Rijnmond, samen met Bouwend Rijnmond, KHN Rotterdam, Urban Department Store Rotterdam en Rotterdam Partners het Ondernemersdebat.

Tijdens dit debat vragen wij de lijsttrekkers van o.a. VVD, PvdA, Leefbaar Rotterdam, GroenLinks, CDA, D66, DENK en nieuwkomer Volt om hun verkiezingsprogramma toe te lichten. Bovendien gaan zij reageren op ons manifest en op diverse stellingen en oplossingen, live vanaf het podium en vanuit de zaal.

Wij nodigen jou van harte uit om live bij de bijeenkomst aanwezig te zijn.

Wanneer: Dinsdag 8 maart 2022
Tijd: 17.00 tot 19.30 uur
Waar: Theater Zuidplein, Gooilandsingel 95, 3083 DP Rotterdam

Programma:

17:00 uur - Ontvangst
17:30-19:00 uur - Interactief debat o.l.v. Suzanne Mulder, presentator en verslaggever bij Rijnmond
19:00-19:30 uur - Borrel

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen hebben wij ons manifest "Rotterdam. Sterker door Ondernemers" al gepresenteerd. Met dit manifest vragen wij aandacht voor jullie belangen!

Zorg dat je erbij bent op 8 maart en meld hier aan.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens