Voor veel ondernemers nemen de lasten toe. De lonen stijgen, de grondstoffen worden duurder, de energiekosten stijgen. En daar komt vanaf oktober de terugbetaling van de uitgestelde belasting bij.

“Ontzettend knap als je zelfstandig in staat bent al deze problemen het hoofd te bieden. Mocht dat niet lukken, dan is dat geen schande”, benadrukt Rob Hilarius, manager van ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen). “Kom je in de problemen, praat erover. En zoek hulp. Mogelijk kunnen wij je helpen.”

ROZ is er om ondernemers in Twente en de Achterhoek te helpen. Van starten tot stoppen, en alles daar tussenin. Dit kan zijn met advies, financiële steun, trainingen, coaching of schuldhulpverlening. ROZ is een overheidsorgaan en werkt voor en in opdracht van bijna alle gemeenten in Twente en de Achterhoek waardoor de dienstverlening voor ondernemers veelal kosteloos is.

“We weten dat veel ondernemers niet snel om hulp vragen. Je bent immers ondernemer geworden om zelfstandig te zijn. Om je eigen boontjes te doppen. Maar dat betekent niet dat je alles zelf hoeft te doen”, vertelt Rob. “Daarom ben ik blij dat we ROZ via Koninklijke Horeca Nederland kunnen voorstellen. Het is beter om tijdig op de lijn te komen zodat we samen kunnen kijken naar mogelijke oplossingen”.

Bel (074) 241 5100, stuur een e-mail naar info@rozgroep.nl of neem contact op met je regiomanager van KHN, Mirjam Boerrigter 06 12 24 85 91, m.boerrigter@khn.nl als je hulp nodig hebt. We denken graag met je mee.

Meer info: www.rozgroep.nl/ondernemers

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens