Roze Zaterdag komt naar Zaanstad!

Op 17 juni reisde een grote delegatie vanuit Zaanstad, waaronder Marketing Zaanstreek, af naar Goes om Roze Zaterdag te vieren. Daar werd bekend gemaakt welke stad of gemeente in 2025 dit grootschalige evenement mag organiseren. Om 14.00 uur kwam het verlossende woord: Roze Zaterdag komt naar Zaanstad! Wethouder Inclusie Gerard Slegers, voorzitter van Stichting De Zaanse Regenboog Frank Vos en projectleider van gemeente Zaanstad Jacqueline Scholten namen de voucher in ontvangst.

Het binnenhalen van Roze Zaterdag is een enorme kers op de taart voor het goede werk dat Stichting De Zaanse Regenboog al jaren doet in de Zaanstreek en een mooie beloning voor het kernteam dat hard heeft gewerkt aan het bidbook, dat in een speciaal aangepaste roze huisstijl van Marketing Zaanstreek ontwikkeld is. De komende maanden en jaren werken we met alle ambassadeurs, partners en organisaties in Zaanstad hard aan het neerzetten van een memorabele programmering. Het gaat hierbij om een jaarrond programma startende vanaf de zomer van 2024 met als klap op de vuurpijl Roze Zaterdag op 28 juni 2025, dat een groot aantal bezoekers naar de streek zal brengen.

Voor de gelegenheid is de speciale projectwebsite www.dezaanstreekinallekleuren.nl ingericht. Houd deze in de gaten voor de laatste berichtgevingen en updates.