Voor veel horecaondernemers bracht 1 juni weer enig perspectief na een lange periode dicht te zijn geweest. We kunnen nu weer ondernemen en daar zijn wij blij mee!

Helaas hebben wij het virus nog niet onder controle in Nederland. Het Coronavirus is niet weg en de besmettingen nemen in onze regio toe.

De gemeente Schiedam heeft het horecaoverleg geannuleerd i.v.m. besmettingen binnen de gemeente. Dit overleg zal worden verplaatst naar een ander moment. Geef daarom alsnog suggesties en vragen door, zodat KHN Schiedam die onder de aandacht kan brengen.

KHN Schiedam vraagt aan alle collega’s om vooral vol te houden, want samen staan wij sterker, juist nu de besmettingen weer toenemen.

De regels zijn; houd 1.5 afstand, zorg ervoor dat iedereen zit, dansen of staan/lopen is niet toegestaan, niet meer dan 2 mensen per tafel tenzij uit hetzelfde huishouden, gezondheidscheck en gastenregistratie. Klik hiernaast voor een voorbeeld gezondheidscheck en registratieformulier

Hou vol!
Ondanks dat jullie deze regels goed naleven willen wij nogmaals benadrukken hoe belangrijk ze zijn om ervoor te zorgen dat we de besmettingen zo laag mogelijk kunnen houden. We moeten er dus met elkaar alles aan doen om het virus niet verder te laten verspreiden. Laten we vooral volhouden en doorgaan zoals jullie nu doen. Het respecteren van de RIVM Maatregelen en daarbij het blijven toepassen van ons protocol zijn essentieel. KHN heeft het protocol aangepast aan de richtlijnen van de Overheid (download KHN protocol).

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens