Jongeren voorbereiden op de arbeidsmarkt? Hoe doe je dat eigenlijk? Bij Curio entree/mbo breed krijgen studenten de ruimte om hun zelfvertrouwen op te bouwen, te leren netwerken, hun talenten te ontdekken en natuurlijk sollicitatievaardigheden te ontwikkelen. Hoe mooi is het dat onze studenten dat kunnen doen samen met het bedrijfsleven?

Wanneer: Dinsdag 12 maart 2024
Tijd:
09.45 tot 12:00 uur (mogelijkheid tot gratis lunch op aanmelding, van 12.00 uur -13.00 uur
Locatie Breda:
Beemd 10
Locatie Bergen op Zoom:
Rooseveltlaan 225

De studenten zijn tussen de 16 en 30 jaar oud. In Bergen op Zoom verwacht men 80 studenten, in Breda 120.

Het doel van de dag is dat studenten in de gesprekken kunnen oefenen met het voeren van een sollicitatiegesprek. Voor de bedrijven is het een mooie kans om zich te profileren en te netwerken met andere bedrijven en de docenten. Zo kunnen we nauw contact houden voor mogelijkheden in stages en (bij)banen. Er liggen ook kansen voor studenten, zoals in de gesprekken een stage (BOL/BBL) ) of een bijbaantje regelen!
Wil jij studenten de kans geven om hun sollicitatievaardigheden te oefenen? Ben jij op zoek naar stagiaires of medewerkers voor jouw bedrijf? Dan is jouw aanwezigheid van grote meerwaarde!

Bekijk hier de officiële uitnodiging.

Aanmelden
Meld je snel aan via deze link of onderstaande QR en hopelijk tot dan!

Vragen of meer informatie? Neem contact op met stages.start@curio.nl of 06 57 87 69 43.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens