WGV Zorg en Welzijn, sectortafel Vrijetijdseconomie Regio Zwolle, Werkgeversservicepunt Regio Zwolle en de Regio Zwolle Brigade zijn een samenwerking aangegaan met de horeca in IJsselland. In de horeca zitten mensen thuis, terwijl de zorg soms handen tekortkomt.

Samen met Koninklijke Horeca Nederland lossen WGV Zorg en Welzijn, sectortafel Vrijetijdseconomie Regio Zwolle, Werkgeversservicepunt Regio Zwolle en de Regio Zwolle Brigade de vraag naar personeel in de zorg op met het aanbod van personeel uit de horeca.

Over- of onderbezetting? Melden = matchen
In de horeca zitten mensen thuis, terwijl de zorg soms handen tekortkomt. In Regio Zwolle, bestaande uit 22 gemeenten, werken Koninklijke Horeca Nederland, WGV Zorg en Welzijn, sectortafel Vrijetijdseconomie Regio Zwolle, Werkgeversservicepunt Regio Zwolle en de Regio Zwolle Brigade samen en matchen organisaties die kampen met over- of onderbezetting. Zo kan thuiszittend personeel aan de slag en kunnen zij een steentje bijdragen in de zorg.

Snel en makkelijk geregeld
Collegiale in- en uitleen is in Regio Zwolle zo geregeld. Zowel zorginstellingen als horeca ondernemers geven online door dat ze mensen nodig hebben of dat ze juist mensen beschikbaar hebben. Ze krijgen een checklist met tips en trucs en de modelovereenkomst voor de afspraken tussen horecabedrijven en zorginstellingen. Zo kunnen ze het samen snel en makkelijk regelen.

Zie hier in de bijlage hoe het werkt.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens