Op dinsdag 3 september jl. heeft het bestuur van KHN Edam Volendam een bestuursvergadering gehouden, en wel bij Restaurant Le Pompadour Haven 142, 1131 EW Volendam. Wat kwam er zoal ter sprake?

Uitgifte leeftijdsbandjes kermis 2019
Tijdens de kermis is er gewerkt met uitgifte van bandjes voor jongeren tussen de 18-24 jaar. Hoe het verlopen is zal geëvalueerd worden.

Enquête kermis
Na de kermis van 2019 wordt er een enquête samengesteld over de kermis. Hierin zal het gebruik van de leeftijdsbandjes naar voren komen. Daarnaast de vraag of er een wens is de kermis te overkappen. Aan de hand van de evaluatie van de kermis zullen meer vragen naar voren komen. Heb je vragen die je beantwoord wilt zien door uw collegaondernemers? Laat het ons weten via edamvolendam@khn.nl.

14 november horecaoverleg
Wij nodigen je graag uit op 14 november van 10.00 uur tot 12.00 uur om van onze leden te horen wat er bij je speelt. Daarnaast hoor je meer over het LEF programma, de jaarplannen van KHN en wat KHN hierin voor je kan betekenen. Zet alvast in jouw agenda! Aanmelden kan ook al via edamvolendam@khn.nl.

10 december Inspiratietour Utrecht
Op dit moment wordt er voor de leden een inspiratietour opgezet in Utrecht. Neem een kijkje achter de schermen bij jouw collega’s in Utrecht en doe inspiratie op! Daarnaast is het gewoon een gezellige dat met jouw collega’s uit Volendam! Ben je erbij op 10 december? Zet het alvast in de agenda en meld je aan via edamvolendam@khn.nl!

Collectieve Horeca Ontzeggingen beleid weer actief
Om de overlast binnen de uitgaansgebieden in Edam en Volendam te beperken met als doelstelling de veiligheid tijdens het uitgaan te vergroten, hebben we het toegangsontzeggingenbeleid weer nieuw leven ingeblazen. Hiermee wordt een structurele aanpak van 'lastige' klanten binnen de horeca gerealiseerd. De bedoeling is dat dit zal zorgen voor een vermindering van het aantal strafbare feiten gepleegd in de horeca en voor een consequente toepassing van ontzeggingen aan personen die door hun gedrag de veiligheid en/of het veiligheidsgevoel in de horeca negatief beïnvloeden. Meer informatie en de mogelijkheid je aan te melden voor de CHO vindt u hier: https://www.erzijnregels.nl/edam-volendam

Economisch Platform
Op 14 november zal de eindbijeenkomst plaatsvinden. Wij houden je hierover op de hoogte.

Actualiteitencursus Arbeidsmarkt in Balans WAB
Per 1 januari 2020 gaat een pakket maatregelen in, dat als doel heeft een vast dienstverband aantrekkelijker te maken. Dit betekent ingrijpende wijzigingen op onder andere het gebied van oproepcontracten en transitievergoedingen. KHN Edam Volendam kijkt of er interesse is hier een cursus over te organiseren. Heb je interesse? Laat het ons weten via edamvolendam@khn.nl.

Op dinsdag 1 oktober a.s. om 10.00 uur vergadert jouw bestuur weer. Heb je onderwerpen voor onze bestuursvergadering of vragen over bovenstaande? Laat het ons weten via edamvolendam@khn.nl.

Heb je de Facebook van KHN Edam Volendam al geliked? Zegt het voort!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens