Op vrijdag 18 januari jl. heeft het bestuur van KHN Purmerend vergaderd bij Concordia, Koemarkt 45, Purmerend. Wat kwam er zoal ter sprake?

Fusie afdeling Purmerend en Waterland
Eerder meldden wij dat een fusie met de afdelingen Purmerend en Waterland op handen was. Echter heeft de afdeling Waterland dit teruggeroepen. Er is besloten met alle ondernemers apart om tafel te gaan en wellicht de ondernemers te verdelen over verschillende afdelingen, zoals Zaanstreek, Edam-Volendam en Purmerend.

Heb je vragen voor het bestuur?
KHN Purmerend wil graag ‘uit het veld’ horen wat er speelt. Niet alleen van de ondernemers op de Koemarkt, maar ook en juist van de ondernemers buiten de Koemarkt. Je bent van harte welkom om tijdens een bestuursvergadering jouw uitdagingen of vragen op tafel te leggen. Het bestuur ruimt het laatste half uur van elke bestuursvergadering in voor de ondernemers. Omdat we met een agenda werken, vernemen we wel graag van tevoren wanneer je wilt aanschuiven via purmerend@khn.nl. De eerstvolgende bestuursvergadering is op dinsdagochtend 26 februari.

7 maart 2019 Ledenvergadering
Zet alvast in jouw agenda! Op donderdag 7 maart om 10.00 uur organiseert KHN Purmerend een ledenvergadering waarbij we het hebben over ons beleid, de evenementen en verstrekt de gemeente informatie over ID fraude. Ook zullen we de nieuwe begroting doorspreken en na akkoord van de leden aannemen. De uitnodiging volgt spoedig! Wil je je alvast aanmelden? Dat kan via purmerend@khn.nl.

Overzicht parkeerplaatsen
Het zal je niet ontgaan zijn, parkeergelegenheid ’t Lammetje is gesloten. Het goede nieuws is dat er vanaf half maart weer 100 parkeerplekken bijkomen. Helaas is het niet anders. Graag doet het bestuur van KHN Purmerend een oproep om vooral richting jouw klanten de parkeergelegenheid positief te benaderen. Het laatste wat wij willen is dat de klanten hierdoor wegblijven! Wijs de klanten naar plaatsen waar wél geparkeerd kan worden. Bijgaand vind je een kaart van de parkeermogelijkheden. Deze kun je op jouw website plaatsen.

21 mei 2019 Nationale Horecadag
Op dinsdag 21 mei vindt de Nationale Horecadag plaats. Gebruik deze dag om jouw bedrijf te promoten richting klanten en toekomstige medewerkers! Denk over de mogelijkheden om tijdens deze dag jouw bedrijf extra te promoten middels wedstrijden, demonstraties, vertier voor kinderen etc. Meer informatie vind je hier: https://nationalehorecadag.nl/.

Op dinsdag 26 februari om 09.30 uur vergadert jouw bestuur weer. Heb je onderwerpen voor onze bestuursvergadering en wil je dit inbrengen? Laat het ons weten via purmerend@khn.nl.

Facebook KHN Purmerend
Heb je onze Facebookpagina al geliked? Klik hier.