Op donderdag 7 oktober jl. heeft het bestuur van KHN Zandvoort vergaderd.

Wat kwam er zoal ter sprake?

Meeting en horecaborrel op dinsdag 16 november om 16.00 uur

Op donderdag 16 november organiseert KHN Zandvoort een meeting (alv) om 16.00 uur met om 16.30 uur een horecaborrel. Noteer vast deze datum in je agenda. Nadere informatie volgt.

Activiteitenlijst

Om iedereen duidelijk te maken van KHN Zandvoort voor haar leden doet, is een activiteitenlijst opgesteld.

Formule 1

Wat was het een super happening; veel zaken zijn positief verlopen, maar ook hier en daar een leermoment voor de andere jaren. Het was een groot feest!

Verwarmde terraskussens

KHN Zandvoort is blij te kunnen mededelen, dat de gemeente Zandvoort binnenkort een subsidie zal verlenen op de aanschaf van verwarmde terraskussens. Een besparing van energiekosten: dure terrasverwarmers zullen niet meer nodig zijn. Dank zij de bijdragen van de gemeente en het Innovatiefonds kan de aanschafprijs voor de ondernemers gedrukt worden. Aanvullende berichten volgen.

Corona-app

Niet iedere ondernemer is blij met deze, door de overheid verplichte, app om bezoekers toegang te verlenen tot je onderneming. Hopelijk hebben we de langste tijd van deze app gehad.

Nieuws KHN

Ondernemingen zijn verplicht een betrouwbare inschrijving te hebben bij KvK; iedereen moet een UBO-check/-registratie doen.

Het Zandvoorts bedrijfsleven doet het qua hotelbezetting goed t.o.v. andere plaatsen in de regio: Amsterdam 23%; Haarlemmermeer 25%; Zaandam 24%; Haarlem 50% en Zandvoort rond de 70 รก 80%.

Voorlopige vergaderschema 2021

Dinsdag 16 november 16.00 uur: meeting (alv) en horecaborrel in het Wapen van Zandvoort; alle leden van KHN Zandevoort zijn hiervoor uitgenodigd.

KHN Zandvoort: Facebookpagina
Coronanieuws: www.khn.nl/corona
Webpagina KHN Zandvoort: www.khn.nl/zandvoort
Webpagina strand: www.khn.nl/strandnoordholland


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens