Het bestuur van KHN Oost-Zeeuws-Vlaanderen heeft een gesprek gehad met de nieuwe burgemeester van Hulst, mevrouw Ilona Jense. Noteer 24 januari 2023 vast in jouw agenda voor een informele bijeenkomst met de burgemeester.

De burgmeester stelt een goede samenwerking met KHN Oost-Zeeuws-Vlaanderen zeer op prijs. Tijdens dit gesprek hebben we gesproken over onze samenwerking en de voortzetting van het horeca-convenant.

De burgemeester gaf aan dat controle verstrekking alcohol onder de 18 jaar in de gemeente Hulst slecht is (naleefpercentage van 3%). Zij gaf het signaal dat op korte termijn een nieuw Zeeuws onderzoek komt naar de naleving hiervan. De eerste mysteryshoppers zijn op de Bevelanden al gesignaleerd. Dus pas op! Vraag bij twijfel naar ID.

Informele bijeenkomst

Kom ook naar onze informele bijeenkomst op dinsdag 24 januari 2023. De burgemeester is ook aanwezig en een uitgelezen kans om informeel kennis met haar te maken. Voor deze bijeenkomst bieden we ook een gratis pendel aan naar je woning. Dus vervoer is geregeld. Wil je daar gebruik van maken, stuur een e-mail naar oostzvl@khn.nl.

Tevens wenst het bestuur jullie prettige kerstdagen en de beste wensen voor 2023!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens