Vakschool 100% Gastvrij en Sectortafel Vrijetijdseconomie Regio Zwolle nodigen jou uit voor een TechTalk op 27 september van 13.00 - 18.00 uur bij Beerze Bulten.

In een snel veranderende wereld, met meer dan 40% wijzigingen in banen in de komende 5 jaar, is de combinatie van technologie en sociale innovatie essentieel. Technologische innovatie is immers maar 25% van het succes, sociale innovatie voor de overige 75%. Het project Robotisering anticipeert op deze veranderingen door slimme inzet van technologie en persoonlijk gastheerschap, met als doel de krapte op de arbeidsmarkt te verminderen en tegelijkertijd de gastbeleving te verbeteren.

Afgelopen maanden hebben de Koeksebelt, Rheezerbelten, Zandstuve en Beerze Bulten volop geƫxperimenteerd met hun vraagstukken. Samen met experts Dorien Verdier en Rian Dings delen zij hun kennis, inzichten en tips met jou.

Bekijk hier de flyer voor meer informatie en om aan te melden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens