Blokkeer je agenda, want op woensdag 24 januari staat er iets moois te gebeuren! De algemene ledenvergadering van KHN Eindhoven gaat van start van 11.00 uur tot 13.00 uur, met een smakelijke lunch inbegrepen.

Samen Op Weg naar de Toekomst
Wij nodigen jullie graag uit om deel te nemen aan een inspirerende bijeenkomst waarin we niet alleen terug kijken naar de acties 2023, maar vooral samen vooruitblikken naar wat 2024 in petto heeft.

Ontdekkingstocht door Projecten: Sharing the Vibes & Collectief Horeca Verbond
Sharing the Vibes: Een project dat draait om het delen van positieve energie en inspirerende momenten. Bereid je voor op een bruisend Eindhoven waarin jou input zeer welkom is.
Collectief Horeca Verbond: Duik dieper in ons gezamenlijke streven naar veilig uitgaan en sociale geborgenheid. Van de kwaliteitsmeter tot de Collectieve Horeca Ontzegging - belangrijke onderwerpen die we graag met jullie bespreken.

Locatie en Definitieve Agenda Volgen - Blijf Op de Hoogte!
De exacte locatie en de definitieve agenda worden spoedig bekendgemaakt. Houd je mail en app in de gaten, want we willen niets liever dan deze speciale dag met jullie delen.

Noteer het in Je Agenda!
Dus, zet een herinnering op woensdag 24 januari en maak je klaar voor een boeiende ALV. Samen gaan we op reis door het heden en de toekomst van de horeca!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens