Save the date ALV 27 januari! Noteer in jouw agenda en ben erbij. Hierbij nodigen wij onze leden en partners uit voor de algemene ledenvergadering voor KHN De Leye. Wat hebben wij gedaan in 2019, waar liggen uitdagingen en hoe verder in 2020.

Wanneer: maandag 27 januari 2020
Waar: Kasteel Maurick - Vught
Tijd: Inloop 12.45uur (start vergadering 13:00 uur)

Aansluitend aan de ALV is er om 15:00 uur een inspiratiesessie door Wouter Verkerk. Wouter is spreker, adviseur en trendwatcher op het gebied van Horeca en Gastvrijheid. Schrijver van o.a. HELP! ik heb een (bij)baan in de horeca, HELEMAAL GOED en Horeca Blogs & Quotes.

Jaarlijks verzorgt hij ruim 200 presentaties en workshops voor kleine en grote groepen medewerkers en of ondernemers van bedrijven uit de horeca en andere branches die zich verwant voelen met het thema gastvrijheid. En in januari ook bij ons!

Vanaf 12.45 is er koffie en thee met lekkers aansluitend wordt de ALV gestart daarna is het podium een uur voor Wouter Verkerk en sluiten wij de middag af met lekkers en culinair genot. De ideale gelegenheid om je collega's beter te leren kennen en ervaringen uit te wisselen.

Noteer deze leuke informatieve middag alvast in de agenda. Medio januari wordt de definitieve uitnodiging met agenda verzonden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens