Wat kun je als werkgever doen om de krapte het hoofd te bieden? Hoe behoud je je huidige personeel? Wat zijn de voordelen van inclusief werkgeverschap? Meld je aan voor de bijeenkomst over de veranderende arbeidsmarkt.

Werkgeversservicepunt Regio Zwolle heeft het bestuur van KHN Westerveld gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

We ontvangen je graag bij Over Entinghe in Dwingeloo voor een bijeenkomst over de veranderende arbeidsmarkt, specifiek ten aanzien van de vrijetijdssector. Wat kun je als werkgever doen om de krapte het hoofd te bieden? Hoe behoud je je huidige personeel? Wat zijn de voordelen van inclusief werkgeverschap?

Wanneer : Maandag 20 maart 2023
Tijd : 14.00 tot 16.30 uur
Waar : Dorpshuis Over Entinghe, Entingheweg 13, 7991 CB Dwingeloo

Het programma start met de altijd enthousiaste en inspirerende Martin Kniest, directeur van Matz Social in Deventer. Zijn bedrijf Matz Carwash verwierf landelijke bekendheid met de tv-serie ‘De Wasstraat’, waarin mensen die hun leven op orde proberen te krijgen een extra steuntje in de rug krijgen. Martin laat zien wat ‘inclusief werkgeverschap’ in de praktijk betekent.

Verder is er alle gelegenheid om met collega-werkgevers van gedachten te wisselen en ervaringen te delen. De bijeenkomst wordt afgesloten met een borrel.

Blok maandag 20 maart dus alvast in de agenda; binnenkort volgt de uitnodiging!

Werkgeversservicepunt Regio Zwolle
Lisan Doorten, Gemeente Westerveld
Laura Veenman, UWV

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens