Met een wereld die zo in beweging is, is het belangrijk om Laag Holland als regio en destinatie ook in de toekomst goed te kunnen blijven positioneren.

Daarin signaleren wij volop kansen binnen onze prachtige regio. O.a. door de lokale samenwerkingen nog verder te versterken, informatievoorziening nog meer aan te passen op de veranderende vraag en promotionele activiteiten efficiënter te stroomlijnen.

Recreatie, toerisme en cultuur. In Laag Holland barst het van het aanbod en daar zijn we trots op!

In het kader daarvan nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan het digitale congres 'Samen op weg naar een toekomstbestendige destinatie Laag Holland'. Want je mag daar, als belangrijke partner van Bureau Toerisme Laag Holland en haar betrokken gemeenten, zeker niet ontbreken.

Donderdag 29 april van 14:30 tot 17:00 uur

Inspirerende sprekers delen hun kennis en expertise en bieden handvatten hoe Laag Holland zich in de toekomst als sterke regio voor bewoners en bestemming voor bezoekers kan blijven profileren.

Het volledige programma volgt zo spoedig mogelijk, maar zet deze datum alvast in jouw agenda.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens