Ondernemers in de gastvrijheidssector staan voor diverse uitdagingen, waaronder de energietransitie, personeelstekorten en veranderende klantbehoeften.

Gastvrij Overijssel heeft het bestuur van KHN regio Overijssel gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Gastvrij Overijssel spoort ondernemers in de gastvrijheidssector (waaronder horecaondernemers) aan om innovatief te zijn en biedt kennis en stimuleringsregelingen, zoals TOTO, om deze uitdagingen aan te gaan. Daarom organiseert Gastvrij Overijssel een afsluitend symposium voor het programma 2020-2024. Ook geven we een doorkijkje naar een mogelijk nieuw innovatieprogramma.

Als keynote spreker komt Jan van Setten naar Deventer. Jan van Setten is een veelgevraagd spreker en expert in (persoonlijk) leiderschap, verandering en klantgerichtheid met, niet onbelangrijk, veel humor!

Kim Jansen zal in haar deelsessie laten zien dat het aantrekken en behouden van personeel vaak te maken heeft met generatieverschillen en hoe je hier op een positieve manier mee kunt omgaan.

In een andere deelsessie zal Greenvis hun ervaringen delen met de pilot voor de overstap naar een gastvrij vakantiepark. Zij hebben een praktisch maatregelenpakket in beeld gebracht van energiebesparingsmogelijkheden, gekoppeld aan terugverdientijden.

We zullen ook stilstaan bij de ondernemers die de afgelopen periode innovaties hebben gerealiseerd in hun bedrijf met ondersteuning en vouchers van Gastvrij Overijssel (TOTO). Voor drie bijzondere innovaties zal gedeputeerde Erwin Hoogland awards uitreiken.

Zet deze datum alvast in je agenda!

De officiële uitnodiging met aanmeldingsinformatie volgt binnenkort.

Datum: Dinsdag 12 december 2023 -14.00 tot 17.00 uur
Locatie: De Zwarte Silo, Zuiderzeestraat 2, 7411 MC Deventer