In de arbeidsmarktregio Zwolle slaan scholen, werkgevers en de samenwerkingspartners de handen ineen om meer jongeren uit het voortgezet speciaal - en praktijkonderwijs uit te laten stromen naar de meest passende werkplek.

Inclusiepact Onbeperkt Meedoen Zwolle

In het nieuwe jaar organiseert Edunova in samenwerking met de (9e) sectortafel Vrijetijdseconomie van de Regio Zwolle en Koninklijke Horeca Nederland een bijeenkomst om vraag en aanbod (nog) beter op elkaar af te stemmen.

Wil je de scholen voor voortgezet speciaal onderwijs en het praktijkonderwijs uit de regio leren kennen? Meer informatie over het WSP of subsidiemogelijkheden? Heb je, of wil je goede voorbeelden van hoe het wél kan? Meld je aan.

Wat hebben horecaondernemers nodig om meer stage- en uitstroomplekken te kunnen realiseren?

Als horecaondernemer ben je van harte welkom bij deze bijeenkomst op:

Datum: Dinsdag 27 februari 2024
Tijd: 11.00 tot 13.00 uur (incl. lunch)
Locatie: Agnietenberg, Haesterveerweg 23 in Zwolle

Aanmelden

Wanneer je deel wilt nemen aan bovenstaande bijeenkomst, vragen we jou (en je collega en/of partner) aan te melden via vso pro project Onbeperkt Meedoen Zwolle.

Ga naar www.vsopro.nl/inclusiepact-omz voor meer informatie over het inclusiepact “Van onderwijs naar werk voor vso/pro jongeren in de regio Zwolle”.

Bekijk hier de flyer.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens