Vorig jaar organiseerden We Are Food; 10 themamaanden met foodthema’s die ertoe doen. Van verspilling tot data, van eten uit eigen streek tot foodonderwijs… het kwam allemaal aan bod.

Eén belangrijk thema ontbrak echter, namelijk eiwit-transitie: de verschuiving van (minder) dierlijke naar (meer) plantaardige consumptie. Een verschuiving die Brabantse horecaondernemers veel kansen biedt. Daarom zet We Are Food in oktober plantaardige eiwitten in de spotlights met een veelzijdig programma voor verschillende doelgroepen. Ook voor de Brabantse horeca hebben wij iets bijzonders in petto.

Zien we je op 7 oktober?
Op 7 oktober is de kick-off van deze maand. In de voormalige veevoederfabrieken op de Tramkade in Den Bosch organiseren wij een gevarieerd programma met denkers, durvers en doeners op het gebied van eiwit-transitie. Tijdens een speciale breakout sessie voor horecaondernemers vertellen we je graag meer over onze plannen en zullen interessante sprekers hun visie delen.

Graag nodigen we je uit hierbij aanwezig te zijn
Reserveer 7 oktober van 13.30 tot 17.30 alvast in je agenda. Binnenkort ontvang je meer informatie over deze boeiende en afwisselende middag, waarin we nieuwe inzichten delen en laten zien hoe Brabant al (plant)aardig op weg is.

Aanmelden kan alvast via info@wearefood.nl Wacht niet te lang, want het aantal plaatsen is beperkt.

Team We Are Food

We Are Food is een project van FoodUp!Brabant

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens