Hospitality Hub Schouwen-Duiveland nodigt jou van harte uit voor de Kick-off op 17 november. Samen met jou willen ze hun ambitie waarmaken en van Schouwen-Duiveland het meest gastvrije eiland van Nederland maken.

Dit doen zij samen met gastvrijheidsopleiders, bedrijven, sectoren, leveranciers en onze gemeente.

Als werkgevers leveren zij een bijdrage aan een mooie, gelukkige en gezonde toekomst voor de hospitality op Schouwen-Duiveland. Het doel is om talenten van alle leeftijden, komaf en afkomst en de inwoners en bezoekers van Schouwen-Duiveland een welkom, trots en gastvrij gevoel geven.

Talenten verdienen een goede en professionele werkplek, waar ruimte is voor persoonlijke Groei, Geluk, Gezondheid en Geld (de 4 G’s).

Uitnodiging start Hospitality Hub Schouwen-Duiveland

Zij nodigen jou uit voor de Kick-off van de Hospitality Hub Schouwen-Duiveland. Samen met jou willen ze hun ambitie waarmaken en van Schouwen-Duiveland het meest gastvrije eiland van Nederland maken.

Sluit jij je aan bij de Hospitality Hub?

Werkgevers uit de recreatie-, horeca- en bakkerijbranche, de gemeente, en Scalda, Pieter Zeeman Lyceum en SVO Vakopleiding Food hebben het afgelopen jaar hard gewerkt aan de opzet van de Hospitality Hub. In de Hospitality Hub werken gemeente, onderwijs en ondernemers nauw samen om het onderwijs en werkgeverschap in deze branches op Schouwen-Duiveland te versterken.

Wanneer : Donderdag 17 november 2022
Tijd : 09.30 uur tot 11.30 uur (inloop vanaf 09.00 uur)
Waar : Strandpark De Zeeuwse Kust, Helleweg 8, 4326 LJ Noordwelle / Renesse

Je bent van harte welkom!

Onder leiding van Frank Veldhof (Frank&Gastvrij; aanjager Hospitality), Paula Schot (Wethouder) en Lizze Boomsluiter (Projectleider Hospitality Hub) praten zij jou graag verder bij over het ontstaan, wat houden de 4g’s in, en de resultaten van de Hospitality Hub.

Aanmelden

Meld je aan bij Lizze Boomsluiter via l.boomsluiter@svo.nl / 06 83 61 29 69.

Samen sterk, Samen verder! Kom ook! Tot de 17de.


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens