Het bestuur van KHN Etten-Leur had jou graag uitgenodigd voor een ‘echte’, fysieke algemene ledenvergadering, maar de overheidsmaatregelen inzake COVID-19 laten dat nu helaas niet toe.

Vanuit het bestuur vinden we het van groot belang iedereen te informeren over de kwesties die in de gemeente Etten-Leur spelen en tevens de financiële situatie van KHN Etten-Leur te delen. Bekijk de uitnodiging en de agenda van deze schriftelijke algemene ledenvergadering. Je dient ingelogd te zijn om deze in te kunnen zien.

Vragen

Heb je vragen en/of opmerkingen, laat dat dan vóór 1 mei aanstaande weten aan het bestuur, zij reageert op haar beurt op de vragen en/of opmerkingen. Je mag mailen naar ettenleur@khn.nl. Voor algemene vragen kun je contact opnemen met onze regiomanager Monique van Lieverloo (06 53 38 37 34) of met KHN Advies (0348 489 489).

Laten we hopen dat het spoedig weer terug gaat naar het “oude”. We wensen iedereen héél véél sterkte de komende periode.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens