Op woensdag 2 februari 2022 organiseert het Horeca & Toerisme College weer speeddates tussen horeca studenten en bedrijven. De studenten maken heel graag kennis met verschillende bedrijven uit de regio.

Naar aanleiding van de gesprekken en in overleg met hun studentcoach hopen de studenten een leuke en geschikte stage- of leerwerkplek te vinden.

Studenten van de volgende opleidingen doen mee:

  • Entree Horeca - BBL
  • Gastheer/Gastvrouw niveau 2 - BOL 1e leerjaar
  • Gastheer/Gastvrouw niveau 2 - BBL 2e leerjaar
  • Leidinggevende Bediening niveau 4 - BBL
  • Manager/Ondernemer Horeca niveau 4 - BOL
  • Kok niveau 2 - BOL/BBL
  • Zelfstandig Werkend Kok niveau 3 - BBL
  • Gespecialiseerd Kok niveau 4 - BBL

Afgelopen jaren was de belangstelling voor de speeddates vanuit bedrijven overweldigend. Bij veel aanmeldingen geven we voorkeur aan bedrijven waarmee we reeds een jarenlange samenwerking hebben en die gevestigd zijn in regio Midden Nederland. Daarnaast houden wij ook rekening met de keuze van onze studenten, die vooraf kunnen aangeven met welke bedrijven zij in contact willen komen. Helaas betekent dit dus dat niet elk bedrijf dat zich aanmeldt, verzekerd is van een plek tijdens de speeddates. Wij hopen op uw begrip voor deze keuze.

Aanmelden voor de speeddates
Wilt u deelnemen aan de speeddates Horeca en uw bedrijf presenteren aan onze studenten op woensdag 2 februari 2022? Meld u dan aan via onderstaande link.

Aanmelding Bedrijven Speeddates woensdag 2 februari 2022 (office.com)

Aanmelden kan tot 15 december 2021. Wij zetten vanaf deze datum het matchingssysteem open voor onze studenten t/m 25 januari 2022. Als voldoende studenten interesse hebben om met uw bedrijf te speeddaten, nodigen wij u definitief uit. U verneemt dit eind januari van ons. Hopelijk wilt u de datum tot die tijd vrijhouden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens