Hoe gaat het met de clubs? Waar lopen ze allemaal tegenaan in de stad? Wat doen clubs nu aan sociale veiligheid (safer spaces, trainingen, etc.)? Enkele vragen die wij willen bespreken met het bestuur van stadsdeel Centrum.

Beste clubeigenaar,

Het bestuur van stadsdeel Centrum heeft ons uitgenodigd voor een gesprek waarin ze een aantal onderwerpen met ons willen bespreken. Lotte Terwel wil samen met een van haar ambtenaren graag het gesprek met jullie aangaan. Het stadsdeelbestuur Centrum staat in nauw contact met het college en adviseert op veel onderwerpen en ervaring leert dat ze ook goede invloed hebben op het college. De binnenstad en horeca staat vaak onder druk, maar het stadsdeelbestuur helpt ons vaak in het lobby proces. Naast dat ze het over een aantal onderwerpen willen hebben, kunnen wij ook onderwerpen inbrengen en is het sowieso erg belangrijk om deze mensen persoonlijk te kennen. Wellicht kan je dit nog eens helpen bij een eventuele kwestie voor je bedrijf. Kom dus zelf, een van je compagnons of eventueel een gelijkwaardige afgevaardigde.

Bas had jullie hierover al bericht.

Wanneer? Woensdag 24 april 2024
Tijd: 12.30 tot 14.00 uur (inloop vanaf 12.00 uur, voor een lunch wordt gezorgd)
Waar? Oliva Rembrandtplein 17
Voor wie? Clubeigenaren of een gelijkwaardige afgevaardigde

Dit zijn de onderwerpen/ vragen die het Stadsdeel wil bespreken:

  1. Hoe gaat het met de clubs? Waar lopen ze allemaal tegenaan in de stad?
  2. Wat doen clubs nu aan sociale veiligheid (safer spaces, trainingen, etc.)? Is hier nog hulp bij nodig vanuit de gemeente/ het stadsdeel?
  3. Op welke doelgroepen wordt er gefocust, wat voor bezoekers komen er nu en hoe wordt dit bijgehouden?
  4. Wat doen clubs op het gebied van talentontwikkeling, uit welke vijver wordt er gevist?
  5. Wat wordt er gedaan met de avonden waarop de club niet open is? Staat men open voor invulling/het beschikbaar stellen voor meer andersoortige programmering tijdens deze uren en zo ja, wat is daarvoor nodig? Staat men open voor dubbelgebruik?

Uiteraard willen wij het met haar hebben over onderdelen van uitvoering van de Nachtvisie en concept aangescherpte handhavingsstrategie. Uiteraard kun je zelf ook vragen stellen en als je wilt dat zij die voorbereiden stuur dan een berichtje naar regiomanager KHN, Eveline Doornhegge, e.doornhegge@khn.nl.

Aangezien er een lunch wordt geserveerd willen we graag weten wie er komen. Neem gerust iemand mee. Laat aan Eveline weten of je komt en met hoeveel?

Tot 24 april!

Bas Louwers & Pim Evers

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens