Wil jij jongeren in het Voortgezet speciaal onderwijs (Vso), Praktijkonderwijs (Pro) en Entreeonderwijs laten kennismaken met stages en/of banen binnen jouw onderneming of organisatie? Kom dan op 1 februari 2024 naar het Stage- en Banenfestival in GelreDome Arnhem.

Werkgevers Servicepunt Midden-Gelderland heeft het bestuur van KHN regio Gelderland gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

In het kader van arbeidsmarktoriƫntatie bezoeken jongeren samen met hun school en begeleiders dit festival. Op deze manier verbinden wij onderwijs en arbeidsmarkt om jongeren een betere startpositie op de arbeidsmarkt te bieden. Deelname is gratis.

Doe-activiteiten

Tijdens het festival kunnen jongeren op een praktijkgerichte manier kennismaken met uiteenlopende beroepen en functies. Wij vragen werkgevers daarom een doe-activiteit en/of praktische of interactieve workshop te organiseren waar jongeren makkelijk aan deel kunnen nemen. Iedere deelnemer krijgt een stand en de ruimte om dit naar eigen idee in te vullen.

Kennissessies voor werkgevers

Na afloop van het programma voor jongeren kunt u als werkgever twee kennissessies volgen. Tijdens deze kennissessies komen thema's aan bod die u informeren en ondersteunen bij het aannemen van jongeren uit het Vso, Pro en Entreeonderwijs, met als overkoepelend thema: 'De wereld van kwetsbare jongeren en de rol van werkgevers.'

Aanmelden en meer informatie

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Stage en banen Gelderland


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens